Garage

I föreningen finns 5 varmgarage, 1 kallgarage samt P-platser utomhus. Till de flesta av föreningens lägenheter hör en garageplats. Platsen ägs och disponeras av dig som medlem. Du ska alltid informera förvaltaren om du hyr ut din plats eller byter med andra medlemmar. På garageplatsen kan du förutom bilen ställa en moped, cykel eller motorcykel. Dock enbart inom garageplatsens område. Något annat får du av brandsäkerhetsskäl inte förvara på din garageplats eller på annan plats i garaget. Det är förbjudet att göra svetsningsarbeten och bilreparationer i garagen.  

Uthyrning

Föreningen äger ett fåtal parkeringsplatser i samtliga garage samt alla platser utomhus vid Lilla gatan och Gröna gatan 57. Det finns just nu lediga platser att hyra både i garage och utomhus. Från och med idag (2/5) kan du ställa dig i kö, det är först till kvarn som gäller. För att ställa dig i kön kan du anmäla dig i formuläret nedan eller kontakta förvaltaren. Förvaltaren kommer sedan i turordning matcha de ansökande med en parkering så långt det räcker och kontakta de som får parkering inom en vecka. Om du inte får en parkering vid första tillfället behåller du din köplats och blir kontaktad när det finns en ledig plats.

Varmgarage
Blåsutgatan 1-5 Övre (Lediga MC-platser finns, inga lediga bilplatser just nu)
Blåsutgatan 1-5 Undre (Lediga platser finns)
Blåsutgatan 2-8 (Lediga platser finns)
Gröna gatan 40 (Lediga MC-platser finns, inga lediga bilplatser just nu)
Gröna gatan 60 (Infart från Lilla gatan) (Lediga MC-platser finns, inga lediga bilplatser just nu)

Kallgarage
Lilla gatan (Lediga platser finns)

Uteplatser
Lilla gatan 7 (Lediga platser finns)
Gröna gatan 57 (Lediga platser finns)


Priserna för hyra av parkering 2024:

Bil MC
Varmgarage 1200kr Varmgarage 600kr
Kallgarage 1000kr  Kallgarage 500kr
P-plats ute 800kr  

 

 

Ansök om parkering

 

Gästparkering

Dina gäster kan parkera längs Blåsutgatan, vid Jaegerdorffsplatsen och vid Seglaregatan. Dessa platser är betalparkeringar.

Biltvätt 

I föreningen finns två spolplatser som du som medlem kan nyttja för att tvätta din bil, en i garaget på Blåsutgatan 2-8 och en i garaget på Blåsutgatan 1-5.

Kontakta förvaltaren för mer information.